SPRING COLLECTION IN STORE NOW!

A Family Conceptstore

The Story

Het concept Depot 33 is ontwikkeld en opgezet door Tessa Krijnen-Betsema, geboren en getogen Texelse met ruime ervaring in de product management en merchandising van grote kledingmerken. Gedurende mijn carrière op het ‘vaste land’ wist ik al jaren dat ik ooit mijn eigen zaak wilde openen op het eiland en het concept is daarom niet over één nacht ijs gegaan. 

Over de jaren heen ben ik altijd inspiratie blijven zoeken in Nederland en daarbuiten. Het resultaat is een zorgvuldig gecureerde selectie van merken en producten voor het hele gezin, een concept dat méér is dan alleen winkel. 

Op 1 juli 2022 opent Depot 33 haar deuren in De Koog op Texel. Het pand heeft een oppervlakte van 400m2, vol inspiratie voor mode, interieur, cadeaus en een duurzame levensstijl. Ik verwelkom u graag met een heerlijke kop koffie!

Our mission

Depot 33 is dé perfecte plek om alle hectiek van het leven even achter te laten. Een winkel die voor iedereen wat te bieden heeft en mensen de vrijheid en ruimte geeft die hoort bij het eilandgevoel. 

Duurzaamheid en beleving zijn sleutelwoorden die centraal staan in Depot 33. Een open, lichte en rustgevende uitstraling zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan rondlopen. Alleen of met het hele gezin. 

Our opinion

Het assortiment van Depot 33 is samengesteld vanuit één visie: een bewuste levensstijl. Dit kenmerkt zich door een selectie op basis van eerlijke productie, keuze voor lokale of kleine bedrijven of gebruik van duurzaam materiaal.